SPONZORI I PARTNERI

Sport box d.o.o.

Trvtka iz Buzeta, specijalizirana za outdoor sportove, posebice za trail trčanje i pustolovne utrke. Zastupnici nekoiliko važnih brendova od kojeg ističemo brend Compressport. Nazaobilazno mjesto ukoliko živite outdoor način života.

Sjeverna ulica 2/2, Buzet

www.sportbox.hr

https://web.facebook.com/sportbox.hr/

Slastičarna Erman

Slastičarna Erman nudi vam svježe domaće slastice pripremljene od najkvalitetnijih sastojaka. Poznati su po izvrsnim istarskim kolačima koje spremaju baš onako kako su to radile naše bake. Želite li kušati tradicionalne breskvice, cukerančiće ili kroštule svratite do njih i uvjerite se u njihovu kvalitetu.

Industrijska ulica 6, 52341, Žminj

Mljekara Latus

Mala obiteljska tvrtka smještena u samom srcu Istre, samo kilometar udaljena od glavne ceste Pula – Pazin, okružena pašnjacima, na brežuljku ponad sela Orbanići od kraja prošlog stoljeća mlijeko svojih krava, a unatrag desetak godina i mlijeko kooperanata iz cijele Istre, prerađuje u visokokvalitetne proizvode. Ljubav koju daju u svaku litru mlijeka okus je koji prerasta u okuse proizvoda mljekare Latus.

Gornji Orbanići 12/D, Žminj

http://www.mljekaralatus.hr/hr/

https://web.facebook.com/mljekaralatus.hr/

OPG Žminjski gušti

Proizvodnju ima registriranu u sklopu svog OPG-a, a proizvodi su brendirani nazivom “Žminjski gušti”. Ta linija zasad sadrži šest proizvoda: suhu žminjsku klobasicu, istarsku salamu ili kosnicu, istarski ombolo, istarsku pancetu, te namaz od žminjskih klobasic.

Supetarska ulica 3, Žminj

https://web.facebook.com/zminjskigusti

Pršutana Jelenić

Istarski Pršut Jelenić proizvodi se na tradicionalan način poznat od davnine, upotrebom morske soli i papra bez konzervansa te obilnim korištenjem prirodnih mikroklimatskih uvjeta koji su neophodni za garanciju kvalitete i prepoznatljivosti. To garantira jedan osebujan i prepoznatljiv okus i miris i daje mu titulu premium proizvoda.

Pazinska cesta 2c, Žminj

www.istarskiprsut.hr

https://web.facebook.com/groups/116171728420715/?_rdc=1&_rdr